Puuhanaiset Puhkea kukkaan -projektin takana

ELINA KOIVISTO

Elina on neljän lapsen äiti, rouva, pappi, Wife and Wifestyle -bloggaaja ja kirjailija, jonka sydämellä on erityisesti naisten hyvinvointi. Puhkea kukkaan -toiminta lähti hänen ideastaan liikkeelle.

MIMOSA LANKINEN

Mimosa on Jyväskylä-Lahti akselin vahvistus Puhkea Kukkaan -tiimissä. Mimosa rakastaa sosiaalista mediaa, yhteisöllisyyttä, viestintää ja musiikkia. Mimosa lähti mukaan Puhkea Kukkaan -projektiin, koska hänen sydämellään on nähdä jokaisen naisen saavan olla oma itsensä ja vahvistua omassa identiteetissään.
”Jokainen saa olla sellainen kuin on, ja tulla hyväksytyksi sellaisenaan kuin on, ja näissä haluan toisia rohkaista. Jokainen meistä on arvokas! I believe in #sisterhood!”

KATRI SAARELA

Katri on äiti, sirkusta ja koiran kanssa agilityä harrastava viestinnän monitoiminainen. Katri näkee kauneutta kaikkialla ja kannustaa ihmisiä löytämään elämänilon. Katri ei voisi elää ilman kuvaamista. Puhkea Kukkaan -projektin videot ovat Katrin käsialaa.

SANNA MARILKA

Sanna on luovuutta ja kauneutta rakastava perheenäiti, joka harrastaa lukemista,
kirjoittamista, maalausta ja valokuvausta. Hän on it-alalle päätynyt teologi ja
toimii projektissa teknisenä taustatukena.

TIINA KRUKOFF-RAIME

Tiina on valokuvaaja ja sisustussuunnittelija Järvenpäästä. Tiina nauttii valtavasti sekä yhteisöllisyydestä että yksinolosta. Elämässä on joka päivä läsnä kiitollisuus, ilo, intohimo ja kolme upeaa tytärtä. Puhkea kukkaan -projektiin Tiina lähti starttaamaan omaa valokuvausyritystään ja jatkossa auttamaan naisia voimauttavan valokuvauksen kautta.

JOHANNA TURJANMAA-VILJAMAA

Johanna on oululais-kalliolainen kahden pienen pojan äiti, vaimo ja opettaja. Hän nauttii hyvästä ruoasta, taiteesta ja kauniista asioista. Puhkea kukkaan -projektiin Johanna lähti mukaan, koska yhdessä tekemisen ja olemisen kautta voi oppia paljon uutta toisilta ja itsestään.

VIIMEISIMMÄT KUULUMISEMME BLOGISSA

Kysy ennen kuin onnittelet

helmikuu 9th, 2018|0 Comments

Sullahan oli laskettu aika maaliskuussa?” ”On se niin onnellista, kun teille tulee pienten jalkojen töminää!” ”Tässä jo nyt tulevalle vauvalle tossut, on niin ihanaa saada lisää vauvoja maailmaan!” Kaikki nämä kommentit olen kuullut ensimmäisen avioliittovuoteni [...]

PUHKEA KUKKAAN SOSIAALISESSA MEDIASSA

FACEBOOK

INSTAGRAM

info@puhkeakukkaan.fi