Tuntuu mahtavalta kirjoittaa ensimmäinen blogikirjoitus Puhkea kukkaan -sivustolle. Ideani, näkyni tai haaveeni kristittyjen naisten verkostosta on toteutumassa taitavien naisten upean työn ansiosta. Ajatus Puhkea kukkaan -sivuston luomisesta syntyi keväällä Lontoossa, jossa olin mukana suuressa naisten kristillisessä konferenssissa. Olin vaikuttunut yhteyden, ilon ja rohkaisun hengestä, joka vallitsi konferenssia vetävien naisten välillä. Minua paljon vanhemmat naiset pitivät hauskaa 10 000 naisen edessä, puhuivat toisistaan kauniisti ja antoivat monipuoliset lahjansa käyttöön yhteiseksi hyväksi. Kotiin tultuani aloin kertoa ideoistani ja etsiä naisia, jotka haluaisivat tulla projektiin mukaan. Yllätyin iloisesti siitä, miten innokkaasti naiset olivat valmiita antamaan aikaansa, lahjojansa ja taitojansa projektin hyväksi. Tuntui uskomattoman hienolta Jumalan johdatukselta, että projektiin lähti heti alussa mukaan huikeita ammattilaisia. Yksin en olisi saanut mitään aikaan, mutta yhdessä olemme saaneet tehtyä jo paljon. Puhkea kukkaan -projekti on kuitenkin vasta lähtökuopissaan. Kukaan meistä ei vielä tiedä, mitä siitä tulee. Meillä ei ole olemassa valmiita viisivuotissuunnitelmia, vaan ajatuksena on se, että projektista tulee niiden naisten näköinen, jotka lähtevät toimintaan mukaan. Luotan siihen, että Jumalalla on visio siitä, mihin suuntaan hän meitä vie. Haaveenani on, että projektin kautta mahdollisimman monet naiset voisivat kokea yhteyttä ja iloa sekä rohkaistua käyttämään omia lahjojaan toisten hyväksi. Puhkea kukkaan -toiminta voi tarkoittaa sitä, että muutama nainen kokoontuu yhteen kohtaamaan toisiaan aidosti jonkun mukavan puuhan, keskustelun tai rukouksen merkeissä. Yhtä hyvin se voi tarkoittaa sitä, että järjestetään suuria kristillisiä naistentapahtumia. Ja kaikkea siltä väliltä. Olet tervetullut mukaan luomaan tästä upeaa verkostoa!

– Elina