Hyväntekeväisyys

Puhkea kukkaan -projekti haluaa olla mukana parantamassa naisten asemaa Suomessa ja ulkomailla.

NAISTEN PANKKI

Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn keskiössä. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä.

Naisten Pankki ei ole kuitenkaan pelkästään naisten juttu. Naiset ovat Naisten Pankin avun pääkohde. Kyse ei kuitenkaan ole naiselta naiselle -tyyppisestä hankkeesta, vaan siitä, että auttamalla naista autamme hänen koko perhettään, mies mukaanlukien, sekä koko kyläyhteisöä.

Oma toimeentulo vahvistaa naisten roolia ja arvostusta sekä perheessään että yhteisössään. Naisten auttaminen on tutkitusti yksi tehokkaimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia kestävästi.

www.naistenpankki.fi

HELSINKI MISSIO
ÄITI- JA ISÄMENTORITOIMINTA

Kaipaatko tukea arjen keskelle? Haluaisitko jutella jonkun kanssa mieltäsi painavista ongelmista?

Sinä ja perheesi voitte saada tukea ja apua arjen haasteisiin. Yllättävät muutokset perheesi elämäntilanteessa, yksinäisyys, uupumus riittämättömyyden tunne tai neuvottomuus lasten kasvatusasioissa ovat tilanteita, joissa vertaistuesta voi olla apua.

Voit pyytää mentorin tueksesi

Huoliensa kanssa ei kannata jäädä yksin sinnittelemään. Puhumalla asioista toisen tasavertaisen aikuisen kanssa on mahdollista keventää taakkaansa ja saada uusia näkökulmia ja voimavaroja.

HelsinkiMissiosta voit pyytää mentorin tueksesi. Mentori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen. Hän on luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen, joka haluaa tukea sinua ja perhettäsi.

Mentori voi toimia keskustelu- tai ulkoiluseurana. Hän voi myös auttaa arkiaskareiden sujumisessa sekä vanhemmuuden ja lasten kasvatuskysymysten pohdinnoissa. Mentori toimii rinnallasi tavallisen ihmisen taidoin, mutta saa tehtäväänsä koulutuksen.

Toiminta on sinulle ja perheellesi maksutonta ja vapaaehtoista

Äiti- ja isämentoritoiminta toteutetaan pääkaupunkiseudulla yhteistyössä Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin lapsiperhepalveluiden (esim. neuvola) kanssa. Kysy lisätietoja omasta neuvolastasi tai perhetyön työntekijältä tai ota suoraan yhteyttä HelsinkiMission vapaaehtoistyön koordinaattoriin.

www.helsinkimissio.fi

VIIMEISIMMÄT KUULUMISEMME BLOGISSA

Kysy ennen kuin onnittelet

helmikuu 9th, 2018|0 Comments

Sullahan oli laskettu aika maaliskuussa?” ”On se niin onnellista, kun teille tulee pienten jalkojen töminää!” ”Tässä jo nyt tulevalle vauvalle tossut, on niin ihanaa saada lisää vauvoja maailmaan!” Kaikki nämä kommentit olen kuullut ensimmäisen avioliittovuoteni [...]

PUHKEA KUKKAAN SOSIAALISESSA MEDIASSA

FACEBOOK

INSTAGRAM

info@puhkeakukkaan.fi